E-mail marketing

A direkt marketing egy formája. Általunk gyűjtött, releváns címlistára küldünk e-mail leveleket és reklámozzuk saját termékünket, szolgáltatásunkat. A többi reklámhoz hasonlítva az e-mail marketing egy olyan lehetőség, amivel hihetetlenül olcsón, gyorsan és automatizálva tud reklámozni. Leveleit (reklámját, hirdetését) ellőre elkészítjük és az Ön által megadott időpontban több ezer címre kiküldjük.  Gondolt már arra, hogy milyen jó lenne egy hirdetést több változatban elkészíttetni és kipróbálni melyik a hatásosabb? Ezt most megteheti, hirdetését két változatban is elkészítjük és a feliratkozók egy részének kiküldve, kiderül melyik teljesít jobban. Ezt mérhetjük a megnyitott levelek számából vagy abból, hogy a benne lévő linkre melyikre kattintanak többen.  Ezek után a nyertes levelet kiküldjük a csoport többi tagjának.
Elhelyezhet linket a levélben, amely egy weboldalra mutat, így az megnyílik, amikor kattintanak rá vagy egy levelet, amit a kattintás után kap meg az olvasó. Beállítható, hogy a linkek milyen időtartamban „éljenek”, azaz mettől meddig legyenek érvényesek, így pl. a weboldalán egy akcióhoz, csak megadott intervallumban tudnak az olvasói hozzáférni.
Pontos és részletes statisztikát adunk a kiküldött hírlevelekről. Így arról, hogy az elküldött levélből hányat nyitottak meg olvasói, hányan iratkoztak fel vagy le hírleveléről, stb.  A grafikonok mindent megmutatnak.
Hírlevelének érdemes cége arculatát tükrözni, ugyanúgy mint weblapjának, ezért érdemes képekkel, látványelemekkel díszíteni levelét a tartalom mellett.
A címlistagyűjtés módszerei
Az egyik leghatékonyabb és legnépszerűbb módszer, ha felkínálja a lehetőséget honlapján a feliratkozásra.  A honlapját látogatókat már eleve érdekli a téma vagy termék amivel vállalkozása foglalkozik, így hálásak lesznek minden információért. Ha bekerülne az ön címlistájába, akkor a folyamatos kapcsolattartás révén vásárló válhat belőlük. A címlisták gyűjtésének még számos módja van, egyet nem ajánlanák, a címlista idegen helyről történő vásárlását. Ezek gyakran generált email címeket tartalmaznak és megnyitás nélkül pattannak vissza a megadott email címről. Sokkal hatékonyabb a címek egyedi gyűjtése, ami lassabb és fáradtságosabb munka, de ebben is készséggel segítünk.

keresobarat.weblap@gmail.com

Share and Enjoy:
  • Print
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.