Fizetett hirdetések a Google-ben

A Google, mint a  legtöbb kereső fizetett hirdetések révén is szert tesz bevételre. A Google AdWord segítségével mi is hirdethetjük saját weboldalunkat, és pénz ellenében ugyan, de látogatókhoz jutunk. Az ilyen hirdetések kattintás alapúak, ami azt jelenti, hogy a hirdetőnek akkor kell fizetni, ha egy látogató rákattint a hirdetésre. A keresett szó alapjáncsak olyan hirdetéseket jelenítenek meg a látogatóknak, amelyek érdekelhetik őt. Ezáltal a hirdető értékes látogatóhoz jut.
Válasszon olyan kulcsszavakat, amelyek kapcsolódnak termékéhez vagy szolgáltatásához.  Az AdWords hirdetések akkor jelennek meg a keresési eredmények mellett, ha a Google-on valaki az Ön kulcsszavaira keres. A hirdetések a keresési oldal jobb oszlopában láthatók a „Hirdetések ” felirat alatt, illetve megjelenhetnek a lap tetején. Hirdetéseit a Google Hálózathoz tartozó weboldalakon is megjelenítheti.  (Lásd a képen)

fizetett_hirdetesek

Fizetett hirdetések elhelyezkedése

Ha valaki a Google keresőjében az Ön kulcsszavai egyikével keres, a keresési eredmények mellett megjelenhet az Ön hirdetése. Így biztosan olyanoknak hirdet, akik érdeklődnek a terület iránt, ezáltal új ügyfeleket szerezhet.

keresobarat.weblap@gmail.com

Share and Enjoy:
  • Print
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.